Cautare

477 de rezultate pentru "rotaru ctin sos pacurari" (6.49 secunde)
Avionului, -Strapungere Splai Dudescu - Sos. Oltenitei, -Largire B-dul Expozitiei, Supralargire Calea Grivitei, -Pasaj Subteran Sos. ... Elena Vacarescu, -Pasaj Rutier Sos.
fileul de Dorada Regala la plita cu jeleu de tarhon si cartofi aromatizati, pieptul de rata aromatizat cu sos de portocale si cartofi dulci, foie gras cu sos de mere caramelizat, deliciosul Saveur de Melon - o prajitura racoroasa cu gust de pepene galben, Marchiza - o explozie de ciocolata fierbinte si Cherry Cake - desert cu blat de cacao, crema de vanilie si cirese.
In cadrul campaniei ,,Doneaza un zambet sanatos'', Orbit Romania ne indeamna sa sustinem cu totii sanatatea orala a copiilor defavorizati din toate cele trei programe ale organizatiei SOS Satele Copiilor Romania - din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau), dar si din gradinitele si scolile afiliate.
Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. ... Mihail Sebastian pe Calea 13 Septembrie, Sos. Progresului, Calea Rahovei, Sos. Alexandriei, apoi traseul de baza.
- clatita cu branzasi marar - 7 RON - clatita cu sunca si cascaval - 7 RON - clatita cu mozzarella, masline feliate si oregano - 8 RON - clatita cu sunca, ardei gras si cascaval - 8 RON - clatita cu ciuperci si sos de smantana - 8 RON - clatita cu ciuperci, cascaval, sunca si sos de smantana - 10 RON - clatita cu pui, cascaval si sos de smantana - 9 RON
Marian de 41 de ani, din judetul Ilfov, a condus autoturismul marca Opel pe Sos. ... Spatarul Preda dinspre Calea Ferentari catre sos. ... Sos.
Ziduri Mosi dinspre Sos. Pantelimon catre Sos. ... CONSTANTIN de 42 de ani din Bucuresti, a condus un motoscuter marca Futong, pe B-dul Constantin Brancoveanu dinspre Sos.
Covasna, a condus o autoutilitara marca Mercedes Benz Actros, pe Sos. ... Giurgiu, care circula pe Sos. ... Aeroportului cu Sos. Chitilei.
Dobroiesti catre sos. ... Vasilica de 30 de ani, din Bucuresti, s-a angajat in traversarea sos. ... Cand a ajuns la terasamentul liniilor de tramvai, a fost surprinsa si accidentata de un autoturism marca Opel care circula pe sos.
Cristian de 22 de ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Aprilia pe sos. ... Iuliu Maniu catre sos. ... Uverturii, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", a patruns in intersectie si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Opel care circula pe str Uverturii, dinspre sos.
Amurgului dinspre sos. Alexandriei catre sos. ... Avionului catre sos. Pipera. Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R.
La data de 22 mai 2011, ora 16.15, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie l-au prins in flagrant, la scurt timp de la comiterea faptei, pe sos.
Alexandru de 30 de ani, din Bucuresti, a circulat cu o bicicleta pe sos. ... Florentin de 21 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Floreasca, dinspre sos. Stefan cel Mare catre sos.
Intre orele 09-16, circulatia rutiera va fi restrictionata pe sos. ... Paris si sos. ... Kiseleff - Piata Arcul de Triumf - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor - sos.
Inspectorul sef, Savel Rotaru, ne-a declarat ca, dintre cele 135 de documentatii pentru construire, 28 au fost respinse. ... Blocurile, scolile, spitalele si bisericile se vor afla mereu in atentia noastra", ne-a precizat Savel Rotaru.
Roxana Ene si Aurel Rotaru s-au intors acasa cu cate doua medalii. ... Aurel Rotaru a obtinut doua medalii de argint, la 1.500, respectiv 3.000 m.
Pauza de negocieri Inainte de momentul demararii procesului de votare a revocarii reprezentantilor CJ in AGA si alegerea altora noi consilierii judeteni au ascultat expunerea reprezentantului CJ in AGA la Drumuri si Poduri, Savel Rotaru, acesta expunind cele realizate de el in urma mandatului conferit de Consiliu in 2004.
Inlocuirea din functie a lui Savel Rotaru, reprezentantul CJ in AGA la SC Drumuri si Poduri, s-a lasat cu scintei intre acesta si presedintele CJ, Eugen Durbaca.
Liderul PIN Bucuresti, Oana Rotaru, a depus, marti, la BEM, candidaturile acestei formatiuni pentru CGMB si Primaria Generala a Capitalei, Cozmin Gusa, aspirant la functia de primar general, lipsind de la eveniment, in semn de protest fata de tratamentul la care au fost supusi de BEC.
De asemenea, nu se cer autorizatii pentru reparatii si inlocuiri la pardoseli, reparatii si inlocuiri la finisaje interioare si exterioare - tencuieli, placaje, etc., la trotuare, la ziduri de sprijin si la scari de acces, la reparatiile instalatiilor interioare, la bransamentele si racordurile exterioare, de orice fel, montarea sistemelor locale de incalzire si de preparare a apei calde menajere cu cazane omologate, precum si montarea aparatelor individuale de climatizare sau contorizarea consumurilor de utilitati", a explicat Savel Rotaru.
google-analytics.com